Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За сега не казваме нищо!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• дано бутам в правилната посока

Comment

• оф тая кола ме побърка смуче ми въздух мотора от някаде и няма оправия с тая газ,ходих на маистори и те казват "смуче от неиде,оправяисе търси го".Сега събота и неделя я застъпвам,ако някои познаива слаби места за този проблем да смига.

Comment

• Виж да не е от сервото!
          Нещо чува ли се?
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• не,според мен сервото работи добре и колата спира добре(така мисля де),как мога да го проверя дали не изпуска

Comment

• Ами затапи изхода на колектора!
              Виж и останалите маркучи!
              Не са толкова много.

Comment

• http://www.autohop.bg/авто-обява/199...cb336d81a12099
                някои да познаива нещо за тая кола и как да се свържа с собственика,тела от обявате е не валиден.

Comment

• Това мисля, че е колата на една колежка в Смолян.
                  Там се опитваха да я оправят, ама не слушат и май отиде за скраб.

Comment

• ако е така ше е жалко бая донорство имаше в нея,дано не са я намачкали.

Comment

• Абе хора вие луди ли сте? За този кенеф тия пари? С блокирал мотор? Ми идвайте и взимайте моето комби за тия пари. Поне мотор и скорости са на 6.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Колата беше в Пирдоп,на една от снимките е и моя кош.Това преди около година,момчето каза че заминава за чужбина и колата вероятно е на капачки вече.
                        33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

• можеше бая 4асти да ползвам от нея,ама неисе

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Боби даи малко инфо и за твоето комби

Comment

• Ами моето комби има ръжда по пода. В краката на пасажера има дупки (те се кърпят много лесно) има обаче и позагнили прагове. Има кофти външен вид, поучукана е колата отвсъкъде. За сметка на това технически е доста добре. Няма нищо неработещо в цялата кола. Мотора е на на 20 000 след основен ремонт (не пипа масло), има идеален съединител и доста добри скорости. Здрава и нетечаща, нетракаща рейка. Въобще кола на ключ. Аз и в момента си се движа с нея.
                            Просто си купих 145-ца боксерче 16В със всичко за модела и вече се замислям да се разделя с комбито, че ми станаха в повече колите и разходите по тях.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от rasho 33 imola Покажи съобщение
                              Колата беше в Пирдоп,на една от снимките е и моя кош.Това преди около година,момчето каза че заминава за чужбина и колата вероятно е на капачки вече.
                              отзад с дискове ли е?
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                                отзад с дискове ли е?
                                Да имаше и АБС,а за задните шенкели искаше към 200 кинта на бройка
                                Ти си търсиш дискове за отзад ли?
                                33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

Working...
                                X